Kom dine dårlige vaner til livs ved hjælp af nutidens teknologier – uanset hvad din last er, er der hjælp at hente!

Fra fed til fit – motion til den dovne

Har vinterens mange måltider sat sine spor eller har den kolde vinter holdt dig limet til sofaens komfortable puder? Mange penge er brugt omkring jul og nytår og det er ikke altid at budgettet rækker til at starte i motionscenter. Men frygt ej! Er du en af de mange, som ejer en nyere telefon kan du hente hjælp til at komme i gang med træningen elektronisk. Mulighederne via de såkaldte apps er uendelige og de er fulde af træningsapps, der hver eneste dag minder dig om, at det er tid til at træne. Dertil kan du også finde et bredt udvalg af nye og spændende øvelser og træningsmetoder – på denne måde bliver din vej til at være fit aldrig kedelig!

Stop rygningen og styrk dit helbred

Måske er motion ikke et problem at få overstået, men det gengæld er det svært at stoppe rygningen. Dette er et problem, som mange kender og har forsøgt at stoppe med via kolde tyrkere, terapi, hypnose osv. Har dette ikke virket for dig er teknologien endnu engang kommet med et alternativ, som virker – en e cigaret. Dette er en digital e cigaret, hvor du i stedet for at inhalere skadelige stoffer inhalerer damp. En e-cigaret giver dig altså den samme oplevelse som at ryge, men er uden tvivl langt bedre for dit helbred, dine tænder og dit tøj slipper for at lugte af røg. I det lange løb er en e cigaret også bedre for din pengepung, da den kan bruges flere gange. De sparede penge kan i stedet bruges på en lang række sjovere ting. En e-cigaret kan købes på internettet og det kan kun gå for langsomt, for dig som ønsker at stoppe rygning.

Spar penge på smart tøj uden at stoppe helt!

Shopping. Mange kvinder vil kalde det en nødvendighed, mens mange bankmænd er stærkt uenige. Hører du til en af de mange, som har taget det til et så højt niveau, at kontoen ikke længere kan følge med til det? En kold tyrker virker ligesom ved rygning, stort set aldrig, så teknologien er igen kommet med et alternativ til vandringen ned gennem gågadens fristelser, der sikrer dig nyt tøj, til langt færre penge end normalt. Verden over findes kvinder med fantastisk tøj i god stand, som enten er blevet for småt, er et fejlkøb eller bare var en forkert størrelse. Alt dette samles på internetsider, hvor du kan finde lige det du mangler ved kategorisøgning, frem for at blive fristet af alt det du ikke står og mangler – til langt under butikspris! Disse internetsider findes også som apps, der giver dig opdateringer og gode råd om budgetshopping.

Uanset om din last er dovenhed, rygning, pengeforbrug eller noget helt andet, er du tit kun ét enkelt klik væk fra en løsning. Søg på nettet, app stores eller andre steder og udnyt at teknologien gør alt hvad den kan for at komme dine dårlige vaner til livs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.