Yogakursus i Aalborg med skønt B&B

Er bare nødt til lige at fortælle om mit seneste yogakursus jeg var til i Aalborg som blev afholdt over 3 dage i et privat yoga studie.. Der var fuldt booket hold med de skønneste yoggier og vi havde nogle skønne og lærerige dage sammen med en skøn yogaunderviser, Berit fra København.
Jeg har før hjulpet Berit med at finde overnatning til hendes kurser rundt i landet, og også denne gang bad hun om min hjælp.. Alle hoteller var denne weekend tæt på fuldt booket, og jeg var tæt på panikken rand og jeg overhovedet kunne finde noget.. Men – så faldt jeg over denne skønne B&B i Aalborg, det ligger i Gistrup, tæt på Gigantium – en lille naturperle midt i storbyen… talte med ejerne og de havde deres lejlighed ledig denne weekend..
Lykken var gjort – og Berit var ovenud tilfreds med sine dage i det nordjyske, både vores yogakursus, men også hende dage på dette skønne private overnatningsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.